"Tulpaner", akvarell.

Ett STORT tack!

Jag vill rikta ett stort och varmt TACK till alla besökare som kikade in hos mig under årets "Konst i Sommen"! Det är så kul att få visa upp det vi gör, höra vad ni tycker och få sälja lite för att ge plats för nytt.

I år hann Petra Fransson och jag med att hålla en liten Workshop för den som ville prova på att måla akvarell - alltid kul att prova nya grepp! 

Än en gång, tack för att ni kom! Även ett extra GRATTIS till vinnaren av min akvarell som var en del i årets Konstlotteri! Hör gärna av dig så att jag får veta var tavlan "bor".

/ Chatrine

Välkommen hit!

"Edvin"

Porträtt av vår yngste son.

Jag är en, till största delen, självlärd akvarellist och illustratör. Jag tecknade mycket från det att jag var liten fram till 20-års ålder, sedan somnade intresset in och vaknade till liv igen först 25 år senare!

Hösten 2014 hittade jag av en slump många underbara filmer på YouTube med fantastiska instruktioner och tips på hur man målar akvarell – sedan dess är jag fast! Undan för undan investerar jag i färger, papper och penslar. Det är en härlig bisyssla för en småbarnsmamma som spenderar de flesta kvällarna hemmavid!

Genom åren har jag även virkat, stickat, sytt, vävt, sysslat med luffarslöjd och mycket annat. 

Se denna sida som ren inspiration till att kickstarta din egen kreativitet och våga testa nya eller gamla intressen igen – eller kanske bara sitta och njuta en stund av bilderna som finns här inne!

Hör gärna av dig, på ett eller annat sätt, med önskemål om sådant du vill se mig måla eller tillverka – en utmaning är aldrig fel!

Ser du något du vill köpa? Skicka mig ett meddelande via denna sida så kan vi säkert komma överens!

Kravlös kreativitet – så härligt,
Chatrine Jansson

  • Kontakt

    Jag finns även på Facebook och Instagram.

    Sök på "Maximera Design" så hittar du mig där eller klicka på "Kontakt" här ovanför så hittar du länkar till mina sidor!

    Om du klickar på "kontakt" hittar du även en länk till min profil hos Sv Konstnärsförbundets ArtGallery!

Kommande event